Een presentatievideo voor Lerenwandbekleding.nl

Recent heb ik in opdracht van Lerenwandbekleding.nl een presentatievideo gemaakt over de stijlvolle producten van dit bedrijf. Wat biedt Lerenwandbekleding.nl? Hoe is de opdracht aangepakt en wat is het resultaat? Lees snel deze blog en je krijgt antwoord op deze vragen. Verder lees je alles over Lerenwandbekleding.nl en de invulling van deze opdracht. Liever direct naar het resultaat? Bekijk hier de video:

Lerenwandbekleding.nl

Het bedrijf Lerenwandbekleding.nl beschikt over een breed assortiment leren wandbekleding. Dit soort wandbekleding geeft een interieur een unieke, natuurlijke en stoere uitstraling. De bekleding is erg geschikt om je inrichting te voorzien van een bijzondere en stijlvolle look. De wandbekleding is van hoge kwaliteit en het bedrijf verzekerd haar klanten van 100% echt leer. De bekleding is er in diverse kleuren en soorten. Het voordeel hiervan is dat er bij bijna elk interieur een passend product van Lerenwandbekleding.nl is. De lederen producten passen goed bij verschillende interieurstijlen.

De aanpak van de presentatievideo opdracht

De video bevat informatie over het bedrijf en de lederen tegels die zij leveren aan hun klanten. Inclusief voorbeelden van diverse interieurs. Deze beelden lenen zich er uitstekend voor om in een video te laten zien en de foto’s kunnen het verhaal goed verduidelijken. Dat is naar mijn mening het grote voordeel van een presentatievideo. Beelden versterken en bevestigen het verhaal. Daarmee dienen ze als ondersteuning van de boodschap. Tegen het einde van de video geef ik de kijker praktische informatie over de werking van het product en hoe de bekleding het beste aangebracht kan worden. Daarnaast is het leuke dat de tegels door de klant zelf aangebracht kunnen worden. Hiervoor moeten een aantal voorbereidingen worden getroffen. In de video kun je de stappen precies zien die je moet nemen. Het resultaat is een presentatievideo van bijna twee minuten. Precies volgens de wensen van de opdrachtgever.

Lerenwandbekleding gaat deze video ook inzetten in hun social media campagne. Zo is de kans groot dat je mij binnenkort voorbij ziet komen op de socials :-). Lerenwandbekleding.nl streeft naar de beste producten en een optimale klantervaring. En de presentatievideo draagt hier zeker aan bij!

Geef een reactie