SLOS TV Liberation Tour voorzien van voiceover

Voiceovers hoor je overal, maar ze zijn natuurlijk vooral bekend geworden door radio en TV, SLOS TV is de lokale televisie voor Steenbergen en omgeving. De omroep maakt regelmatig sfeerverslagen van het lokale nieuws dat uitgezonden wordt op TV en Youtube. Voor de Liberation tour hebben ze gevraagd of ik de voiceover wilde inspreken. Presentatrice Hilde Jans (o.a. bekend van tv programma Obese) presenteerde deze bijzondere dag waarbij diverse oude voertuigen uit de tweede wereldoorlog voorbij kwamen ter ere van 75 jaar bevrijding.

De stichting SLOS is ontstaan uit een fusie van de lokale omroepen van Steenbergen en Dinteloord in 1997. Deze twee omroepen besloten om onder de naam Stichting Lokale Omroep Steenbergen (SLOS) programma’s te maken voor de gemeente Steenbergen. Hieronder vallen Steenbergen, Nieuw-Vossemeer, Dinteloord, Kruisland, Welberg en De Heen.

Ze streven er altijd naar programma’s te maken die de inwoners van de gemeente Steenbergen interesseren. Omdat ze een publieke lokale omroep zijn, zijn ze dat ook verplicht volgens de Mediawet. Een groot deel van hun programma’s bestaat dan ook uit verslagen van en vermeldingen over diverse gebeurtenissen in Steenbergen.

Op de kabelkrant van de SLOS brengen ze elke dag het laatste nieuws uit de gemeente Steenbergen met politieberichten, nieuws vanaf het gemeentehuis en verslagen van evenementen en gebeurtenissen, vaak geïllustreerd met foto’s & video’s gemaakt door de vrijwilligers en inwoners van de gemeente.

Wil je meer weten over SLOS TV kijk dan op hun website: http://www.slos.nl/

Hier kun je de video bekijken van de Liberation Tour:

 

 

Geef een reactie