Expertvloeren presentatievideo t.b.v. offertepagina opgenomen

Onlangs heb ik voor Expertvloeren deze presentatievideo opgenomen voor hun offertepagina.

Met hun passie voor het leggen van vloeren, weten ze elke keer weer de liefde voor een bepaalde vloer om te zetten in een waar kunstwerk. Uiteraard gelegd met de hoogste precisie en vakkundigheid zodat de klant jarenlang kan genieten van zijn nieuwe vloer. De vakmannen worden ook wel ‘vloerkunstenaars’ genoemd!

Wil je meer weten over expertvloeren, bekijk hun website: expert vloeren

Het resultaat

Het aangeleverde script

Je kunt op heel veel verschillende manieren een verhaal vertellen. Maar het begint altijd bij het script. Vaak krijg ik een script aangeleverd en ga ik het zelf herschrijven. Dit was voor deze opdracht ook het geval. 

Het uiteindelijke script zag er als volgt uit:

Wil jij ook elke dag bij binnenkomst het gevoel krijgen dat je over een waar kunstwerk loopt? Zoek dan niet verder en laat je vloer leggen door Expertvloeren. Hoi ik ben Michiel, één van de vloerkunstenaars bij Expertvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van Laminaat, PVC, Parket, Tegels en vele andere vloersoorten. Wij leggen in standaardvormen, maar ook in de meest unieke vormen. Echt niets is ons te gek! Waar uw fantasie eindigt, begint ons creatieve werk! Benieuwd naar de kosten? Vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan op onze offertepagina. Hopelijk tot snel!

Voiceover, presentator, acteur Jeroen Muller

De afgelopen 15 jaar heeft Jeroen Muller de meest uiteenlopende klanten mogen helpen met een voiceover of presentatie video.

Bedrijven als Bol.com, KFC, Thuisbezorgd.nl, Mercedes, Microsoft, KPN en vele anderen behoren inmiddels tot de lijst van tevreden klanten.

Professionele opnameapparatuur en jaren ervaring zorgen voor snelle levering.
Een voiceover al vaak binnen 1 dag en een presentatie video binnen 1 week!

Wil jij meer weten of ook een voiceover / presentatie video bestellen?

Geef een reactie