Brickhouse Acedemy Coachkaarten presentatievideo

Voor Brickhouse Acedemy heb ik de video opgenomen en ingesproken over hun Coachkaarten methode voor een positieve leefstijl.

 

Een positieve leefstijlverandering helpt mensen om zich energiek en gezond te voelen. Het coachen van mensen naar een gezonde leefstijl is leuk, maar ook uitdagend. Het veranderen van gedrag is immers niet gemakkelijk.

Deze coachkaarten helpen jou als coach om evidence-based inzichten over leefstijl en gedrag op een gemakkelijke manier toe te passen, op weg naar een succesvolle leefstijlverandering van jouw coachee.

De coachkaarten geven de mogelijkheid om op een laagdrempelige, visueel aantrekkelijke, en wetenschappelijk onderbouwde manier in gesprek te gaan over leefstijlverandering, motivatie, de rol van de sociale omgeving, de weerstanden die kunnen optreden bij gedragsverandering en het omgaan met terugval.

De coachkaarten zijn geschikt voor iedereen die mensen begeleidt bij een leefstijlverandering, waaronder leefstijlcoaches, di√ętisten, en andere zorgprofessionals.

Ingrid Steenhuis is hoogleraar Preventie aan de Vrije Universiteit. Samen met Wil Overtoom heeft zij Brickhouse Academy opgericht, voor de vertaling van wetenschap over leefstijl- en gedragsverandering naar de praktijk. Wil Overtoom is opleidingsdirecteur van Brickhouse Academy en LeefstijlCoach Academy.

Wil je meer weten, check: https://brickhouseacademy.nl/

Geef een reactie