Unboxing presentatievideo maken voor BOLED

Een tijdje geleden heb ik een welkomstvideo gemaakt voor het bedrijf BOLED. Recent heb ik ook een tweede opdracht mogen uitvoeren voor het jonge bedrijf. BOLED is opgericht in 2019 en heeft op haar webshop tal van gadgets die een verrijking zijn in het leven van veel mensen. Lezen hoe deze eerste opdracht is verlopen? In een andere blog heb ik erover geschreven. Het artikel en de welkomstvideo voor BOLED vind je hier. De presentatievideo maken in de vorm van een product unboxing video was de tweede opdracht die ik heb uitgevoerd voor BOLED. In dit artikel vertel ik je er alles over!

De presentatievideo voor BOLED

Recent heb ik wederom een opdracht in ontvangst genomen van BOLED. Het is mooi om te merken dat klanten terugkeren. Daarnaast is BOLED een leuk bedrijf en zet ik graag mijn kwaliteiten in om BOLED te voorzien van goede content. Dit keer betrof het een presentatievideo van een product uit de webshop: de BOLED 4 in 1 telefoonhouder. Tijdens de presentatievideo leg ik uit hoe het product werkt en wat de mogelijkheden zijn.

Opbouw

In het begin vertel ik de kijker over de montage van de telefoonhouder. Vervolgens licht ik toe welke voordelen de koper zal ervaren wanneer het product gebruikt wordt. De presentatievideo wordt afgesloten met informatie over de klantenservice. Benieuwd naar de video? De presentatievideo is gepubliceerd op de webshop van BOLED bij de pagina over de 4 in 1 telefoonhouder.

De BOLED 4 in 1 telefoonhouder

Zoals ik eerder noemde was het onderwerp van de video de 4 in 1 telefoonhouder van BOLED. Deze telefoonhouder kan gemonteerd worden op bijna alle fietsen. De houder kan, eventueel met behulp van bijgeleverd materiaal, stevig gemonteerd worden op het stuur van een fiets. De telefoonhouder heeft meer features dan de gemiddelde houder en kan met recht uniek worden genoemd. De houder beschikt namelijk ook over een fietslicht, een powerbank en een claxon. Het fietslicht kan in verschillende standen worden gezet en de powerbank heeft genoeg capaciteit om de telefoon tijdens het fietsen op te laden.

Geef een reactie