Johnson Controls & Microsoft voiceover ingesproken

Wist je dat gebouwen verantwoordelijk zijn voor 47% van het wereldwijde energieverbruik. Ik niet; Totdat ik de voiceover insprak voor Johnson Controls & Microsoft. Ze zijn namelijk de uitvinders van de eerste elektrische kamerthermostaat in 1885. Sinds kort zijn ze een partnership aangegaan met Microsoft. Hierbij maken ze koelers, verwarmingsinstallaties etc. nog energie efficiënter.

Johnson Controls & Microsoft is een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat zich met diverse technologieën richt op verschillende industrieën en tal van verschillende soorten klanten bedient in meer dan 150 landen.

De bestaande bedrijfsvideo is in het Engels en om een lokale markt te benaderen zochten ze een Native Dutch voiceover. Een Nederlands sprekende voiceover welke geboren en opgegroeid is in Nederland.

De video is binnenkort terug te vinden op hun Nederlandse site: https://www.johnsoncontrols.com/smartconnectedchillers

Wat wel leuk is om te zien hoe op hun site te zien is hoe hun innovatieve oplossingen de toekomst van efficiënte steden aansturen.

Ze maken intelligente gebouwen, efficiënte energieoplossingen, een geïntegreerde infrastructuur en innovatieve transportsystemen die naadloos samenwerken om de belofte van slimme steden en gemeenschappen waar te maken. Hun belofte draait om innovaties die het leven van mensen — en de wereld — beter maken.

Kortom het was weer een erg toffe voiceover opdracht om op te nemen!

Geef een reactie