Presentatie video's

Zonder video kom je als bedrijf online niet ver meer. Het is iets waar we niet meer zonder kunnen. En dit zal alleen maar meer worden de komende jaren.

Er wordt meer dan 500 uur video per minuut geupload op youtube! 
En toch wil je opvallen met je video. Hoe doe je dat?

Vanuit Amerika komen de Spokesperson video’s. Dit betekend letterlijk “Woordvoerder video’s”. Een video waarin een acteur namens een bedrijf een boodschap overbrengt. 

In Nederland zijn de Coolblue video’s misschien wel het meest bekend geworden waarin producten worden uitgelegd. Er worden producten uitgelegd en FAQ worden beantwoord in verschillende video’s.

Ook zie je steeds vaker een sales funnel met video in plaats van traditionele e-mail. Hierdoor wordt de binding met de klant nog persoonlijker.

Kortom, wil je opvallen met video? Dan kies je voor een presentator die jouw boodschap kan overbrengen!

Greenscreen opnames

De opnames vinden plaats voor een groen scherm. Dit scherm wordt later vervangen door elke willekeurige achtergrond. 

Dit kan een effen achtergrond zijn, maar dit kan ook heel goed een ruimte zijn waarin ik presenteer.

Hierdoor wordt iedere video uniek!

Doormiddel van een autocue wordt de tekst voorgelezen. Zo kijk ik altijd in de lens van de camera en dus ook naar de kijker.

Wil je meer weten over hoe je het beste een script kunt schrijven, bekijk dan hier hoe je een script schrijft in 8 stappen en 10 tips.

Nabewerken / Editten

Bij het maken van de video kun je allerlei zaken toevoegen. Een logo, afbeeldingen, titels, maar ook grafieken zijn geen enkel probleem.

Op deze manier maak je jouw video nog persoonlijker en zorg je er voor dat de boodschap zonder extra vragen bij de kijker overkomt.

Niet overtuigd? Ontvang een gratis demo opname...

PROBEER HET GRATIS
Shopping Cart