Jeroen Muller VLOG#1

Jeroen Muller Vlog #1 – Wat is een voiceover?

Jahoor, daar is hij dan de eerste Jeroen Muller Vlog. Heel vaak vragen mensen wat een “Voice Over” is, in deze vlog ga ik je vertellen wat een voiceover doet. Natuurlijk zijn er ook genoeg andere vragen die ik wellicht kan beantwoorden. Vandaar dat ik naast mijn blogs nu ook ga vloggen. Graag zie ik ook je reactie’s tegemoet en hoor ik graag wat je van de vlog’s vindt.

Zijn er bepaalde onderwerpen waar ik het over moet hebben? Laat het even weten, dan kan ik deze meenemen in een volgende vlog(s).

Veel kijkplezier!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.