South Trips reis voiceover ingesproken

Reizen met South Trips is anders, heeeel anders dan je gewend bent. Want zeg nou zelf,… Wie zit er nu te wachten op een “standaard pakket reis”. Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen. Daarom bieden ze alleen op maat gemaakte reizen aan voor mensen die zelfstandig willen reizen. Helemaal op maat gemaakt op jouw wensen. Voor hun nieuwste campagne zochten ze een stem die het enthousiasme en de diversiteit van hun reizen goed kon verwoorden. Het is erg gaaf dat ze voor mijn stem hebben gekozen!

Het stond nog niet op mijn bucket list, maar na deze voiceover zeker wel. Ecuador!!! Avontuur, natuur, cultuur, stranden, jungle, alles wat je maar zoekt heeft Ecuador.

Het mooie van South Trips is dat ze ook geen pakket reizen aanbieden op hun website. Iedereen is anders, dus dan kun je dit ook niet als standaard aanbieden. Van een simpele airport pickup, het regelen van een mobiele telefoon tot en met een compleet georganiseerde reis. Alles is mogelijk.

Geïnteresseerd? Check dan zeker: south-trips.com

Het verhaal van South Trips:

Zelfstandig reizen

Het leukste van zelfstandig reizen is dat het voelt als een echte ontdekking. Je hebt absolute vrijheid om te doen, zien en ervaren wat je wilt en wanneer je maar wilt, je eigen reis helemaal op maat maken, je onder de plaatselijke bevolking begeven en van de gebaande paden afstappen en je volgt je eigen plannen en doet precies wat je wilt.

Het praktische nadeel is dat de ontdekking niet alleen in je reis ligt, maar ook in de organisatie van je reis, waardoor deze veel minder efficiënt is. Je hebt niet altijd de luxe van tijd om zo vrij te reizen zonder het risico te lopen enkele van de leuke ervaringen die je had gepland te missen.

Omwille van de efficiëntie reizen veel mensen met een reisbureau. Deze agenten doen hun uiterste best om de meest interessante pakketten voor de meeste reizigers samen te stellen. Dankzij deze pakketten kun je veel in weinig tijd bezoeken en bent je altijd verzekerd van de ondersteuning van de agent tijdens uw reizen. Helaas blijven deze reizen altijd erg generiek en word je constant omringd door andere toeristen.

Modern reizen betekent dat reizigers niet hoeven te kiezen tussen deze twee alternatieven. Met behulp van moderne technologie kunnen we het beste van twee werelden samenbrengen: de vrijheid en mogelijkheden van zelfstandig reizen en de efficiëntie en ondersteuning van reizen met een agent.

Over South Trips

Over South TripsIn samenwerking met het lokale netwerk van reisprofessionals in Ecuador, plannen en organiseert South Trips reizen die precies zijn afgestemd op de wensen van de reiziger. Ze zullen zoveel of zo weinig betrokken zijn als je wilt. Elke individuele reis wordt helemaal opnieuw ontworpen.

South Trips is gevestigd in Amsterdam en lid van de ANVR (Nederlandse reismaatschappij). Ze hebben niet alleen een passie voor Ecuador, ze hebben onze wortels daar. Daarom hebben ze een sterk lokaal netwerk. Ze werken nauw samen met officiële reisorganisaties die zijn erkend door het Ecuadoraanse ministerie van toerisme.

Beluister hier de voiceover:

Geef een reactie