Mercedes Benz Trucks voiceover ingesproken

Naast dat ik een tijd geleden al voor Mercedes personenwagens diverse voiceovers heb opgenomen mocht ik nu de voiceover inspreken voor de nieuwe Mercedes Benz Actros en Arocs! Deze trucks zijn uitgerust met de nieuwste snufjes. Zaken als active drive assist, een vernieuwd multimedia cockpit en Mirrorcam zijn erg gave extraatjes die geen vrachtwagenchauffeur wil missen.

Active drive assist zorgt er voor dat de truck automatisch kan rijden. Een super intelligent systeem waarbij cruisecontrol, lane assist en nog wat andere nieuwe snufjes zijn gecombineerd. Daarnaast bevat de truck geen buitenspiegels meer. In plaats daarvan heeft hij binnen in de cabine twee beeldschermen die precies weergeven wat er om de vrachtwagen heen gebeurd. Hierdoor heeft de truck minder luchtweerstand aan de buitenkant en is hij ook nog eens veel efficiënter in het brandstofgebruik en dus beter voor het milieu.

Zoals Mercedes Benz Trucks zelf zegt: Een truck die nu al kan waarover anderen alleen nog maar praten. De nieuwe Actros voldoet aan de steeds zwaarder wordende eisen op het gebied van efficiëntie, comfort en betrouwbaarheid in het internationaal transport en zwaar distributietransport.

Je leest het al,… zelfs ik (geen truck kenner) werd hier wel warm van! Binnenkort kun je de video’s online zien verschijnen. Ik zal er zeker nog eentje gaan delen zodat je het resultaat kunt aanschouwen.

Meer weten over Mercedes Benz Trucks, kijk dan even op: https://www.mercedes-benz-trucks.com/nl_NL/home.html

Geef een reactie