Boer Thijs voiceover ingesproken

Dagelijks spreek ik voiceovers in en zo ook vandaag de voiceover van Boer Thijs. Het leuke is dat je de meest uiteenlopende teksten mag inspreken en dat je veel te zien krijgt. Maar deze van Boer Thijs is er wel ééntje die blijft hangen. Dit is een soort FEBO maar dan met gezonde producten van de boerderij.

Je kent het vast wel, even een euro in de muur gooien en een kroketje er uit trekken. Dit concept is ongeveer hetzelfde, maar dan met producten van lokale boeren. In winkelcentrum Stadspoort in Ede kun je namelijk appels, peren, fruitsappen, jam, honing, eieren, verschillende soorten kaas, aardappels, producten van Puur Hollandse Kip (filet enzovoorts) en op termijn waarschijnlijk nog wat zuivelproducten zo uit de muur “trekken”.

Volgens de eigenaar is het een kloof die eerder groter wordt dan kleiner. Aan de ene kant de boer. Trots op zijn product. Aan de andere kant: consumenten die niet meer weten wat ze kopen. En daar speelt Boer Thijs op in, de verbinding tussen boer en consument.

Met streekproducten, rechtstreeks van de boer, is het altijd duidelijk waar ze vandaan komen, ze zijn verser dan vers. Een verantwoorde, duurzame keuze. Daarnaast is er voordeel van een korte keten. Verse, onbewerkte producten met een duidelijke herkomst en de boer krijgt een eerlijke prijs omdat er geen tussenhandel is.

Hoe werkt het? Je gaat naar Boer Thijs, toetst je bestelling op een touchscreen bestelpaal en betaalt daarna met je pinpas. Na de betaling gaan de deurtjes open van de gekozen bestelling. Klinkt heel cool en uniek en dat is het ook!

Wil jij dus tijdens de kerstdagen lekkere en eerlijke producten op tafel zetten waarvan de herkomst bekend is? Kijk snel even op https://www.boerthijs.nl/ of ga naar winkelcentrum Stadspoort in Ede

Dank je wel Henk Ploeg voor de opdracht!

Geef een reactie