Een unieke voiceover voor Piano Metropool

De piano, het is misschien wel het mooiste instrument wat je maar kunt bespelen. Of je nu van blues of van klassiek houdt, vrijwel altijd neemt een piano een centrale rol in binnen het stuk. Er zijn nogal wat verschillende winkels die zich weten te richten op de verkoop van dit instrument, echter zijn er maar weinig aanbieders die over zo’n groot aanbod beschikken als PianoMetropool. Ik heb een tijdje geleden dit bedrijf van een unieke voiceover mogen voorzien. Om wat voor voiceover ging het? En wat zijn eigenlijk de bijzondere kenmerken van PianoMetropool? Tijd om hier achter te komen, lees dus snel verder!

Het bedrijf Piano Metropool

In de showroom PianoMetropool ben je aan het juiste adres voor een ontzettend groot assortiment aan verschillende soorten producten. Van complete piano’s tot aan producten die nodig zijn voor het onderhoud. In dit aanbod kan je alles vinden wat je maar nodig hebt. In het assortiment kan je piano’s van alle mogelijke soorten aanbieders vinden. Dankzij dit grote aanbod is iedereen in staat om de piano te vinden die bij hem of haar past. Doordat de prijzen sterk uiteenlopen (1.800 tot 6.000 euro) is het maken van een persoonlijke keuze echt niet meer zo lastig als je zou denken.

Naast het aanbieden van een groot assortiment aan verschillende piano’s zijn er enkele bijzondere kenmerken waar PianoMetropool zich echt op heeft weten te specialiseren. Zo is dit een van de enige websites die een 100% inruilgarantie op akoestische piano’s aanbiedt. Daarnaast zijn zij actief als officiële Yamaha dealer, hierdoor weet je zeker dat je kwaliteit in handen krijgt. Het assortiment is niet alleen beperkt tot nieuwe piano’s, ze hebben namelijk ook meerdere opgeknapte tweedehands piano’s in de showroom staan. Uiteraard krijg je hier altijd de juiste garantie bij. Door al deze voordelen en bijzondere kenmerken is het niet zo raar dat PianoMetropool ontpopt is tot zo’n grote aanbieder op het gebied van piano’s.

Videoclip “Hoe het danst”

Het bijzondere van Piano Metropool is dat ze ook exclusieve vleugels verkopen. Denk hierbij aan plexiglas vleugels, zelf spelende vleugels of bijvoorbeeld een vleugel met ingebouwde DJ set! Deze worden voornamelijk verkocht en geplaatst op cruiseschepen, in sterren hotels of bij grote bedrijven. Voor de videoclip van Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle – Hoe Het Danst is een plexiglas piano van het bedrijf gebruikt! Wil je het bedankje van Marco Borsato & John Ewbank zien, kijk dan even op youtube.

De voiceover voor dit bedrijf

Het team achter PianoMetropool wilde uitstralen dat iedereen bij hen langs kan komen voor de aanschaf van de beste piano’s die je maar kunt vinden. Om dit doel te bereiken hebben ze besloten om het verhaal te vertellen over het meisje Féline. Féline is een jong meisje wat al voor een lange tijd piano speelt. Dit is natuurlijk bijzonder, ze is namelijk pas 16 jaar. Samen met een ervaren pianist gaat ze naar PianoMetropool om een nieuwe piano te zoeken. Eenmaal aangekomen ziet ze de piano die ze altijd al wilde hebben.

Afijn, je begrijpt het doel achter de voiceover. Mocht je zelf op zoek zijn naar een nieuwe piano dan kan je natuurlijk altijd even zelf binnenlopen bij PianoMetropool. Zo  kun je zelf zien wat de mogelijkheden zijn. Ze zijn 7 dagen per week open dus tijd hoeft geen obstakel meer te zijn!

Geef een reactie