Kachel FM promo video voorzien van Voiceover

Piratenzenders zijn HOT, in Twente en de Achterhoek zie je net als Kachel FM regelmatig de masten staan. En nog belangrijker voor de vriendengroepen zijn de feesten die ze geven. En zo’n feestje is vaak niet zomaar een feestje… Dit zijn mega feesten met vaak grote Nederlandse artiesten.

De piratenzender KachelFM bestaat sinds 2005. Eén keer per jaar in september organiseren ze een gezellig weekend voor de piratenliefhebbers in de omgeving. Om dit feest te promoten maken ze social media (facebook, instagram & twitter) video’s en headers. Bij deze headers heb ik de voiceover ingesproken!

Kachel FM begon illegaal in 2005. In 2006 was het illegale feest niet meer toegestaan, maar vond toch doorgang en trok toen al honderden bezoekers. Door de grote belangstelling en drukte is het niet meer op de illegale manier mogelijk. Vandaar dat vanaf 2007 in overleg met de Gemeente Dalfsen e.e.a. is opgezet om dit gezellige feest toch door te kunnen laten gaan in de gezellige kleinschalige en illegale sfeer. De Kachel FM terraskachel mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Op basis van dit concept is Kachel FM jaarlijks een bijzonder feest met ieder jaar een andere invulling zonder dat de basis principes veranderen. Kortom een uniek tentfeest met een gezellig sfeer met de grote Kachel FM terraskachel.

Wil je meer weten over KachelFM, dan kun je ze volgen via kachelfm.nl, Android-app, Facebook facebook.com/kachelfm, Instagram @KachelFM, Twitter @KachelFM of zoals dat bij een echte piraat gaat,… sms naar de 06 16 00 51 00.

Geef een reactie