TSTL Tracktor Sterrit voiceover ingesproken

De TSTL tractor sterrit, ik had er nog nooit van gehoord en dat terwijl het in de Achterhoek wordt georganiseerd. En dat is ook het leuke van voiceovers inspreken. Je leert elke dag weer nieuwe dingen kennen.

Stichting Tractor Sterrit Team Lievelde organiseert namelijk al 6 jaar jaarlijks de Tractor Sterrit met aansluitend het Trekkerbal. Wat in 2013 begon als geintje in de kroeg is uitgelopen tot een waar spektakel. Naast de genoemde hoogtepunten is er op het terrein van alles te beleven voor jong en oud.

24 augustus 2019 wordt de zevende editie van de Tractor Sterrit verreden. Alle soorten en maten tractoren zullen aan de start verschijnen, met vorig jaar ruim 200 deelnemende tractoren een waar spektakel om mee te maken. Van oldtimers van bijna 100 jaar oud tot de nieuwste tractoren die vers van de fabrieksband afrollen.

Wanneer alle rook van de Tractor Sterrit is opgetrokken zal op zaterdag 24 augustus 2019 om 19.00 uur het Trekkerbal losbarsten. Een unieke combinatie van brullende gitaren, dance, Achterhoekse gezelligheid, bier en tractoren.

De hal van Lensink Constructie – Machines wordt omgetoverd tot bruisend festivalterrein. Aan alles is gedacht om er een brute ervaring van te maken. Vanaf 19.00 uur is de entree € 8,- per persoon (ben je voor 19.00 uur binnen, dan is de entree gratis).

Wil je meer weten over TSTL, kijk dan even op de site https://www.tstl.nl/

Geef een reactie