Stikstofmonoxide voiceover voor Recover-me opgenomen

Voor Recover-me heb ik de voiceover op mogen nemen die gaat over het gebruik van stikstofmonoxide. Deze stof speelt volgens recover-me een belangrijke rol in het hart- en vaatstelsel.

Wil je meer weten? Check: www.recover-me.nl

Het resultaat

Het aangeleverde script

Je kunt op heel veel verschillende manieren een verhaal vertellen. Maar het begint altijd bij het script. Vaak krijg ik een script aangeleverd voor een voiceover en dit was voor deze opdracht ook het geval. 

Het script dat voor deze opdracht is aangeleverd:

Stikstofoxide wordt op natuurlijke wijze in ons lichaam aangemaakt. Er werd een Nobelprijs toegekend voor de ontdekking dat stikstofmonoxide een belangrijke rol speelt in het hart- en vaatstelsel. Uit deze ontdekking bleek dat stikstofmonoxide een vaatverwijdend middel is, dat helpt de bloeddruk te verlagen en de hoeveelheid zuurstof in het bloed te verhogen. Stikstofmonoxide wordt geproduceerd door de bekleding van de bloedvaten, bekend als het endotheel, en fungeert als een boodschappersmolecuul dat de bloedvaten vertelt zich te verwijden en samen te trekken of te ontspannen, als een elastiekje. Met voldoende stikstofmonoxide kunnen de bloedvaten zich ontspannen en verwijden, zodat het bloed van en naar het hart kan stromen. Naarmate we ouder worden, produceren we minder stikstofmonoxide. Hierdoor kan het hart- en vaatstelsel minder elastisch worden, waardoor de toevoer van zuurstofrijk bloed naar vitale organen kan verminderen. Dit is de reden waarom het belangrijk is om een actieve levensstijl te hebben en een dieet dat rijk is aan nitraten, dat wordt omgezet in stikstofmonoxide en kan helpen bij het handhaven van een normaal bloeddrukniveau en een gezond cardiovasculair systeem.

Voiceover Jeroen Muller

De afgelopen 15 jaar heeft Jeroen Muller de meest uiteenlopende klanten mogen helpen met een voiceover of presentatie video.

Bedrijven als Bol.com, KFC, Thuisbezorgd.nl, Mercedes, Microsoft, KPN en vele anderen behoren inmiddels tot de lijst van tevreden klanten.

Professionele opnameapparatuur en jaren ervaring zorgen voor snelle levering.
Een voiceover al vaak binnen 1 dag en een presentatie video binnen 1 week!

Wil jij meer weten of ook een voiceover / presentatie video bestellen?

Geef een reactie