Epoxyhars productvideo’s Epodex ingesproken

Ondertussen mag ik Epodex een terugkerende vaste klant noemen. Deze keer mocht ik de voiceover verzorgen voor een aantal instructievideo’s over Epoxyhars.

Epodex produceert en levert epoxyhars. Ik werd ondergedompeld in de wereld van deze hars. Voor degenen die het fenomeen epoxyhars nog niet kennen, zodra je de meubels ziet die een onderdeel epoxyhars hebben, ben je verkocht!

Epoxyhars is een vloeibare substantie die na het uitharden een soort plastic of kunststof wordt. Je kunt er de mooiste creaties meemaken als je een beetje creatief bent. De hars is een opkomende trend. Je ziet het steeds meer op meubels voorbijkomen. Het is een veelzijdig iets, en de tafels die er mee begoten worden zijn adembenemend mooi.

Even terug naar mijn opdracht. Epodex heeft mij dus gevraagd om een aantal instuctievideo’s in te spreken. Zij vroegen mij voor deze video’s omdat mensen mijn stem beginnen te herkennen, een super groot compliment al zeg ik het zelf…

In de instructevideo’s is te zien hoe je de epoxyhars van Epodex kunt gebruiken. Epoxyhars bestaat uit 2 componenten die met elkaar moeten worden vermengd. Het begint natuurlijk bij de voorbereiding, wat ben ik van plan om te gaan maken, hoeveel epoxyhars heb ik hiervoor nodig en heb ik ook een mal nodig? Er zit wel wat voorbereiding in, maar als je het uiteindelijke resultaat ziet, dan begint het gelijk te kriebelen om zelf ook aan de slag te gaan! De hars geeft een hele mooie uitstraling, het geeft iets extra’s… Je kunt er voor kiezen om het transparant te houden. Maar er zijn ook zeker kleurpigmenten beschikbaar voor de waaghals die kleur wil bekennen.

Ik ben er trots op om Epodex als terugkerende klant te hebben. Het is ook super tof om te zien hoe dit bedrijf zich ontwikkeld. Stiekem ben ik wel een beetje trots die ik hier een klein onderdeel van mag zijn. Een super samenwerking, op naar de volgende video!

Geef een reactie