Medipoint video van voice-over voorzien

Wij zijn er voor u, dat is de slogan van Medipoint. Dit bedrijf biedt hulpmiddelen aan voor allerlei mensen die voor een korte of lange tijd zorg nodig hebben. En voor dit gave bedrijf mocht ik recent een voice-over opnemen! Lees snel verder, dan vertel ik je er alles over! Of klik hier om gelijk het eindresultaat te bekijken!

Medipoint

Medipoint heeft een korte tijd geleden een strakke commerciële en informatieve video gemaakt. Deze video gaat over het bedrijf en wat Medipoint kan betekenen voor mensen in verschillende levensfases. Het laatste wat nodig was om de video helemaal af te maken was een voice-over. Het was voor mij een eer om deze voice-over in te spreken. Een goede voice-over zorgt er immers voor dat een boodschap nog beter overkomt. Anders gezegd: een overtuigende stem resulteert in een geloofwaardige boodschap. Het is fijn om mijn diensten te verlenen aan een bedrijf als Medipoint. Binnenkort zal de video gepubliceerd worden. Ik ben benieuwd naar de reacties!

De lengte van de video

Een trend die je tegenwoordig ziet is om de video binnen 1 minuut te houden, redelijk kort. Dat heeft alles te maken met de commerciële gedachte dat een video in een zo kort mogelijke tijd een zo sterk mogelijke boodschap over moet brengen. Bij de opdracht voor Medipoint was er gelukkig geen sprake van het bovengenoemde. De video heeft namelijk niet alleen een commerciële, maar ook een informatieve functie. En dat zorgt ervoor dat de kijker veel en waardevolle informatie te zien krijgt. De lengte van de video is hierdoor enkele minuten.

Samenwerking

Ik geloof in samenwerking op elk gebied, zo ook bij voice-overs. De video van Medipoint is opgenomen en gemaakt door fixvision. Na het filmen van de video werd ik benaderd voor het inspreken van deze voiceover. Ik kreeg het script aangeleverd en een ruwe montage. Aan de hand hiervan ben ik bezig gegaan en heb de boodschap zo goed mogelijk geprobeerd over te brengen. Fixvision is een video productie bedrijf dat bestaat uit enthousiaste mensen, geworteld in de wereld van media en entertainment. Aangevuld met unieke expertise over video als leeromgeving in de gezondheidszorg. Zoals ze zelf zeggen: Gepokt en gemazeld. Een tikje eigenzinnig, maar altijd met reden. Scherp met een gevoelig randje.

Hier kun je de video bekijken:

Geef een reactie