Hottub en Spa video’s van TimberIn hebben mijn Stem

Ooit wil ik nog een keer zelf een hottub of spa gaan bouwen. Niet omdat ik het zo goed kan, maar gewoon omdat het me fantastisch lijkt om na een periode van hard werken te kunnen genieten van het resultaat. Althans,… Het zou goed kunnen dat het me helemaal niet lukt en dat ik er meer frustratie van heb dan dat ik er van geniet.

In dat geval zou een hottub van TimberIN een uitkomst voor me zijn. Een hout gestookte hottub of spa. Bedienbaar met een app.

Je kunt namelijk twee uur voorafgaand aan het bad met de App de oven starten. Hoe lekker is dat! Wie weet… Oooooit…..

De video van TimberIN heeft nu mijn stem en wie weet dat ik ooit nog eens bij ze terug kom.

Meer info over TimberIn kun je vinden op: https://www.timberin.com/

 

Geef een reactie