Een voice-over op de landelijke TV voor Medion!

Het is altijd leuk om een voice-over op te nemen voor een landelijke TV commercial! Deze keer was het een product van Medion. Het resultaat is een video waarin ik uitleg geef over het product. Het was erg leuk om te doen en binnenkort verschijnt het relcamespotje dus op de TV! Het blijft elke keer weer best onwerkelijk om mezelf te horen op televisie. Benieuwd wat de opdracht was en hoe ik daar invulling aan heb gegeven? In het artikel hieronder leg ik alles aan je uit! Direct naar de video, kijk dan onderaan deze pagina!

Medion luchtreiniger

Medion is een Duits computerbedrijf dat wereldwijd producten aanbiedt. Recent kreeg ik van Medion opdracht om een voice-over te maken voor een reclamevideo over de MEDION Luchtreiniger MD 19778. Het is een eer om een voice-over in te mogen spreken voor zo’n mooi en groot bedrijf!

De luchtreiniger heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Het apparaat is in staat de lucht te reinigen in kamers tot 34m². Tijdens het reinigen worden aerosolconcentraties in de lucht verminderd. Het is een kwalitatief hoogstaand apparaat en het kan eenvoudig bediend worden met touchscreen.

De voice-over maken

Medion vroeg mij om een voice-over in te spreken voor het product en het resultaat is een korte video waarin ik de voordelen en eigenschappen van de luchtreiniger noem. Binnenkort zal het spotje ook op televisie voorbij komen! De voiceover inspreken verliep d.m.v. een live zoom sessie met Medion. Op deze manier kon Medion precies vertellen hoe ze de intonatie van de opname wilden hebben. Medion is tevreden met het resultaat en ik ben blij dat ik de opdracht heb mogen uitvoeren. De video is nu al te zien op het YouTubekanaal van Medion. De video gaat gebruikt worden als reclamespotje, dus wellicht hoor je me binnenkort op televisie!

Geef een reactie