Autoprof AMT Live beurs voiceover ingesproken

Voor de vakbeurs Autoprof AMT Live heb ik een toffe voiceover ingesproken. De jingles galmen tijdens het evenement over de beursvloer van evenementenhal Gorinchem.

Met maarliefst 10.329 bezoekers en 102 exposanten is de Autoprof AMT Live het van en kennis event in de auto industrie. Garagehouders, dealers met werkplaats, schadeherstelbedrijven, algemene dienstverleners en poetsbedrijven bezoeken jaarlijks dit event om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de automotive branche.

Er zijn verschillende pleinen waar veel informatie te vinden is over de verschillende onderwerpen. Zo is er een speciaal ingericht plein ‘elektrisch rijden’. Verder is er een plein ‘autonoom rijden’ en een plein ‘nieuwe technieken’. Hier zie je de meerwaarde van nieuwe technieken als 3D-printen en andere innovaties die interessant zijn voor toekomstgerichte automotive professionals. En verder zijn er diverse kennissessies waar kennis gedeeld wordt.

Ben jij een autoprof of geïnteresseerd, of wil je gewoon die jingle horen? 🙂

De beurs is op Dinsdag 11 februari 2020 15:00 – 22:00 uur, woensdag 12 februari 2020 15:00 – 22:00 uur en donderdag 13 februari 2020 15:00 – 22:00 uur

Meer info kun je vinden op: https://www.autoprof-amtlive.nl/

Geef een reactie