Luisterboek & E-learning

Een luisterboek, ook audioboek en vroeger gesproken boek genoemd, is een geluidsopname van een voorgelezen boek.

Wanneer je een boek leest geef je de personages in gedachte vorm. Iedereen heeft een ander beeld van deze personages en daarom is het ook erg uitdagend om een luisterboek te maken waarin iedereen zich kan vinden.

Dankzij zijn jarenlange ervaring als voiceover kan hij met zijn stem er voor zorgen dat het geen “saai” “langdradig” verhaal wordt. Maar weet hij de luisteraar keer op keer te binden aan het verhaal.

Of het nu gaat om een gebruikershandleiding voor slechtzienden of een kinderboek, Jeroen zorgt er voor dat de luisteraar dezelfde beleving heeft bij het boek als wanneer het gelezen wordt.

E-learning (Nederlands: Online Opleiden) wordt geassocieerd met leeractiviteiten waarbij je interactief gebruikmaakt van een computer.

Bij E-learning is het uitermate belangrijk dat gesproken woord duidelijk is voor iedere kijker. Jeroen kan op een enthousiaste en toch directe en duidelijke wijze vertellen. Dit is erg geschikt voor E-learnings.

E-learnings, blogging, bedrijfspresentaties, instructievideo’s, beveiligingsvideo’s. Het zijn allemaal onderdelen waar een goede stem zeker een meerwaarde heeft.

Voorbeeld informatieve E-Learning: 123kamer

[fap_track id=”66″ layout=”list” enqueue=”no” auto_enqueue=”no”]

In deze demo hoor je hoe een informatieve e-learning kan klinken.