Commercials, reclamespots, promotionele boodschappen

Commercials of reclamespots zijn advertenties waarmee je kijkers en luisteraars wilt verleiden tot een actie. Het is heel belangrijk dat deze boodschap duidelijk overkomt en dat deze blijft hangen.

Jeroen Muller heeft door de jaren heen talloze reclames ingesproken. Zijn betrouwbare stem zorgt direct voor een band met de luisteraar en door zijn ervaring kan hij precies de juiste intonatie gebruiken om de boodschap over te brengen.

Van de lokale voetbalclub tot een landelijke telefoonaanbieder, Jeroen zorgt er voor dat de boodschap overkomt bij de luisteraar en zijn doel niet voorbij loopt. Je hebt ten slotte maar één kans voor een eerste indruk, dan kun je ook maar beter zorgen dat deze indruk een goede is.

Of het nu zakelijk of informeel, langzaam of snel, zacht of hard is… Jeroen past zijn stem aan naar de wensen van de klant. Maar ook als je niet zo creatief bent is Jeroen in staat om je een handje te helpen met scriptschrijven. Uitleg geven over de diverse stijl mogelijkheden en je wegwijs maken in het reclame landschap.

Om een indruk te krijgen van zijn werk, bekijk je de blog